רוצה לקבל עדכונים על פעילויות ומשחקים חדשים?

אני מזמינה אותך לעקוב אחרי הפעילות

רעיונות לארוחות קלות לפיקניק עם ילדים

יוצאים לטיול עם הילדים, עם הטיול נפתח גם התיאבון של כולם, ועד שנחזור הביתה או נמצא מסעדה במקום, הכי כייף להביא ארוחה קטנה לטבע, בלי המתנה למנות ובלי לחפש מקום שפתוח עכשיו ויוכל לקבל אתכם. פורסים מחצלת או מוצאים ספסל ואוכלים בטבע.

הנה כמה רעיונות, למנות שחלקן מומלץ להכין יום לפני וחלקן  ניתן להכין דקות ספרות לפני היציאה.

1.סלט שהוא גם ארוחה

כל סלט עשיר, יעשה את העבודה. מומלץ לשלב מרכיבים שהילדים אוהבים.

מתכון לסלט פסטה ברוטב פסטו ובולגרית:
מצרכים: פסטה, ממרח פסטו מוכן, עגבניות שרי, פלפל אדום, זיתים שחורים וגבינה בולגרית. לתבל עם

מלח ופלפל.
אופן ההכנה: להכין את הפסטה לפי הוראות היצרן ולהוסיף את כל המרכיבים החתוכים.

2.פשטידה/ מאפינס

מומלץ להכין ערב קודם. כל פשטידה או מאפינס ירקות, להכין מראש, לחתוך ולהכניס לקופסא, לצד ירקות הופכת לארוחה שלמה.

מתכון למאפינס תירס:

2מצרכים לכ-10 מאפינס:  2 כוסות גרגרי תירס מוכנים (אחרי חליטה במים וסינון), גביע גבינה לבנה, 3 כפות שמן, 2 ביצים, כוס קמח, כפית אבקת אפיה, 3-4 פרוסות גבינה צהובה חתוכות, מלח ופלפל.

אופן ההכנה: לערבב את כל המצרכים יחד. למלא את התבניות ולהכניס לתנור שחומם מראש ל180 כ-30-35 דקות.

3.כריך

כריך הופך למושק בקלות עם  ירקות וממרחים.

מתכון לטורטייה עם סלט אבוקדו מקסיקני (גוואקמולי)
מצרכים ל-4 מנות: אבוקדו, עגבנייה קלופה ללא חרצנים, רבע בצל קטן סגול, ביצה קשה אחת, פלפל חריף (עם ילדים כדאי לוותר), פטרוזיליה/כוסברה, מיץ לימון, שמן זית, מלח, פלפל ושום למי שאוהב, וטורטיות.
אופן ההכנה: לרסק או לחתוך לקוביות קטנות את האבוקדו, לחתוך לחתיכות קטנות את העגבנייה, הבצל והביצה קשה להוסיף לפי הטעם את שאר המרכיבים. להניח על הטורטייה ולגלגל.

פוסטים אחרונים

איך מכינים ראש דשא?

הכי כייף להכין ראש דשא עם הילדים בט"ו בשבט.  לגעת באדמה, לקשט את העציץ או הגרביון, להכניס את הזרעים ולהמתין בסבלות תוך השקיה מתמדת של

קרא עוד »

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Made with 🍋 by Limoncello Studio