אנחנו לא רק עוטים מסכות, אנחנו גם אוכלים אותן.
מה צריך?
מתכון לעוגיות חמאה. אני משתמשת במתכון הזה גם לעוגיות בצורות אותיות.
המצרכים: 3 כוסות קמח, 200 גרם חמאה, ביצה, חצי כוס סוכר, כפית תמצית וניל .
ההכנה: במיקסר עם וו גיטרה שתהייה תערובת אחידה, אני נותנת לבצק לנוח כשעה במקרר ואז מקמחים את המשטח ומרדדים את הבצק.
בעזרת מסכה שגזרתי מבריסטול, חרצתי עם הסכין את צורת המסכה, ואפינו בתנור 160 מעלות כ10-15 דקות.
אפשר לקשט עם שוקולד מריר מומס עם שמנת מתוקה ליצור את הממרח או עם מגוון שוקולדים אחרים בצבעים שונים. ניתן להוסיף: שוקולדים, סוכריות צבעוניות, פירות חתוכים ועוד.
פעילות מושלמת לבית מארח וגם לפעילות משפחתית


