רוצה לקבל עדכונים על פעילויות ומשחקים חדשים?

אני מזמינה אותך לעקוב אחרי הפעילות

עין חמד: היסטוריה, טבע ומים

מחפשות מקום שמשלב בתוכו היסטוריה, מים, מסלול וטבע?  נשמע כמו שילוב מנצח, בדיוק כמו שאני אוהבת, ושילוב כזה ניתן למצוא במקום המקסים- עין חמד.

המסלול הוא מעגלי, ובתוכו חבויות פינות חמד רבות. מתחילים בכניסה ליד החניה, חולפים ליד העצים והפרחים הפורחים של אותה עונה,  ולצד נקרות מים קטנות ובריכות צוננות של מי נחל כסלון. במהלך המסלול הקצר,  מגיעים לאתר היסטורי, מבנה צלבני ששמו "אקווה בלה" (פירוש: מים יפים), שלפי אחת הסברות היווה חווה חקלאית מבוצרת ששמרה על מקורות המים. שם, אפשר לחקור, לטפס ולהיכנס לשערים ולאולמות.

לאחר המסלול אפשר לנוח לפיקניק על המדשאות או השולחנות המוצלות תחת העצים, לטבול במים או לשחק במתקני השעשועים הפזורים במקום. אפשר גם לעשות מסלול משלכם וללכת לאן שתחפצו, אין מקום להתבלבל.

בשבתות ובחגים לפעמים יש סיור מודרך של מדריכים מרשות הטבע והגנים שהגן נימצא תחת ניהולו לכן מומלץ לברר לפני ההגעה. המקום המותאם למשפחות וגם לעגלות.

פוסטים אחרונים

איך מכינים ראש דשא?

הכי כייף להכין ראש דשא עם הילדים בט"ו בשבט.  לגעת באדמה, לקשט את העציץ או הגרביון, להכניס את הזרעים ולהמתין בסבלות תוך השקיה מתמדת של

קרא עוד »

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Made with 🍋 by Limoncello Studio