רוצה לקבל עדכונים על פעילויות ומשחקים חדשים?

אני מזמינה אותך לעקוב אחרי הפעילות

ספריית פיג'מה- חיפושית בגשם

בגן של ירין פועלת התוכנית "ספריית פיג'מה". במהלך השנה הילדים מקבלים 8 ספרים לקריאה ויחד עם הספר נוספים גם הצעות ורעיונות לפעילויות סביב הספר. זאת כדי לטפח אצל הילדים אהבה לספר ולעודד קריאה משותפת ושיח.

אני שמחה לראות כל תוכנית שמקדמת קריאה ובילוי זמן משותף ואיכותי יחד עם הילדים.

בסופש' אחרי שקראנו שוב את הספר "חיפושית בגשם" של רותי דפנה,  החלטנו ליצור  בנושא. ואם כבר יצירה למה לא להפוך את זה למשחק?

הכנו יחד את החיפושית, גיבורת הסיפור, בעזרת משטח קלקר וסול שחור ואדום. את העיגולים של החיפושית חיברנו בעזרת סקוטש כדי שנוכל לנתק ולחבר אותם ובדרך גם למנות אותם. ירין ביקש שבפעם הבאה גם נוסיף עיניים ופה עם סקוטש' שנוכל להרכיב.

בנוסף, הדגמתי לו בעזרת כפות ידיו ועם  לגו קטן ואדום כיצד  עדו בסיפור דואג לחיפושית למסתור, והכי כייף היה להדגים את הדגדוגים מכף היד לשאר חלקי הגוף.

כן יירב ותוכניות כאלו!

פוסטים אחרונים

איך מכינים ראש דשא?

הכי כייף להכין ראש דשא עם הילדים בט"ו בשבט.  לגעת באדמה, לקשט את העציץ או הגרביון, להכניס את הזרעים ולהמתין בסבלות תוך השקיה מתמדת של

קרא עוד »

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Made with 🍋 by Limoncello Studio