רוצים שהילדים יהפכו להיות שוקולטיירים ליום אחד? או לארגן מסיבת יום הולדת עם סדנת שוקולד או בית מארח?
בקלות!
הילדים בטוח יהנו גם במהלך ההכנה וגם מהתוצרים הסופיים שלהם – פרלינים עם המון דברים משמחים בפנים.
מה צריך?
שוקולד מריר, שוקולד לבן (אם רוצים ליצור פרלינים משקולד לבן עדיף לקנות שוקולד צמקאו). תוספות שמתחשק לכם: סוכריות, קוקוס, שברי עוגיות/וופלות, פירות שאוהבים ועוד. לילדים הגדולים (או עבור ההורים) אפשר להוסיף אגוזים, צימוקים וחמוציות.
ניתן לערבב גם שוקולד מריר עם מעט ממרח שוקולד לתוספת.
תבניות סילקון לפרלינים. קערות, כפיות ונייר אפיה.
שמנת מתוקה- במידה ורוצים להוסיף
איך מכינים?
ההורה ממיס את השוקולד מראש. ניתן להמיס בשיטת "בון מארי", סיר עם השוקולדים מעל סיר מים חמים או לחמם מעט שמנת מתוקה בסיר קטן, להסיר מהאש, לשבור לתוכה קוביות שוקולד ולערבב או במיקרוגל בפולסים. להמתין שיתקרר מעט.
מכינים את תערובות השוקולד ומניחים בקערות. נותנים לילדים להוסיף סוכריות, קוקוס או שברי עוגיות בתבניות הסילקון ומעל לצקת את השוקולד. אפשר להכין פרלינים בשכבות של לבן וחום- להניח שכבה ראשונה, להקפיא ואז להניח שכבה שניה.
אם אין לכם תבניות סילקון, ניתן להכין מטבעות שוקולד עגולות על גבי נייר אפיה ולהוסיף מקלות או כל צורה שמתחשק בעזרת שקית זילוף.
אפשר להכין שיפודי פירות ולטבול בשקולד או עוגיות.
מקפיאים את השוקולד כ-שעה, מוציאים ונהנים !






